Ψάχνω για κατάλληλα πατάκια αυτοκινήτου για:

Πολιτική Απορρήτου Patakia-autokinitou.eu

Πολιτική Απορρήτου Patakia-autokinitou.eu

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Patakia-autokinitou.eu υποβάλλονται σε επεξεργασία ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Το Patakia-autokinitou.eu θεωρεί πολύ σημαντικό τον προσεκτικό χειρισμό των προσωπικών δεδομένων. Ως εκ τούτου, τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται προσεκτικά και προστατεύονται από εμάς. Κατά την επεξεργασία μας τηρούμε τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων ότι εμείς:

-          αναφέρουμε σαφώς τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα. Αυτό το κάνουμε μέσω αυτής της δήλωσης προσωπικού απορρήτου.
-          συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για νομικούς σκοπούς.
-          σας ζητάμε πρώτα ρητά την άδεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε περιπτώσεις που αυτό απαιτείται.
-          λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και επίσης απαιτούμε το ίδιο από εταιρείες που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
-          σεβόμαστε το δικαίωμά σας να παρέχετε, να διορθώνετε ή να διαγράφετε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν αιτήματός σας.
-          το Patakia-autokinitou.eu είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των δεδομένων. Σε αυτήν τη δήλωση προσώπικου απορρήτου εξηγούμε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και για ποιο σκοπό. Σας συνιστούμε να τη διαβάσετε προσεκτικά.

Αυτή η δήλωση προσωπικού απορρήτου τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 24-05-2018.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, μας παρέχετε ορισμένες πληροφορίες. Αυτές μπορεί να είναι προσωπικά δεδομένα. Αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται μόνο από εσάς, στο πλαίσιο της υπηρεσίας που ζητάτε, ή αυτά που είναι σαφές ότι μας παρέχονται για επεξεργασία.

Χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα δήλωση προσωπικού απορρήτου:

- Όνομα και στοιχεία διεύθυνσης
- Αριθμός τηλεφώνου
- Διεύθυνση χρέωσης
- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
- Τρόπος πληρωμής
-  Όνομα χρήστη
- Ημερομηνία γέννησης
- Διεύθυνση IP

Εγγραφή

Μπορείτε να εγγραφείτε για ορισμένες υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος  μας. Μετά την εγγραφή αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει μέσω του ονόματος χρήστη που έχετε επιλέξει προκειμένου να μην χρειάζεται να τα εισάγετε κάθε φορά και να επικοινωνούμε μαζί σας στο πλαίσιο της εκτέλεσης της συμφωνίας, της τιμολόγησης και της πληρωμής. Στη συνέχεια, μπορούμε να σας παρέχουμε μια επισκόπηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχετε αγοράσει από εμάς.

Δεν θα παρέχουμε τα δεδομένα που συνδέονται με το όνομα χρήστη σας σε τρίτους, εκτός εάν αυτό είναι απαραίτητο στο πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας που συνάπτετε μαζί μας ή εάν αυτό απαιτείται από το νόμο. Οι πληρωμές μας διεκπεραιώνονται από τον πάροχο πληρωμών Multisafepay. Μπορείτε να βρείτε την πολιτική προσωπικού απορρήτου τους εδώ. Σε περίπτωση υποψίας απάτης ή κακής χρήσης του ιστότοπού μας, ενδέχεται να παραδώσουμε προσωπικά δεδομένα στις αρμόδιες αρχές.

Πρόσβαση στον ιστότοπο

Μέσω του ιστοτόπου μας μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα περιβάλλον διαχείρισης όπου μπορείτε να ορίσετε, να καθορίσετε και να αλλάξετε πράγματα μόνοι σας.

Διαδικασία παραγγελίας

Όταν κάνετε μια παραγγελία σε εμάς, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την επεξεργασία της. Εάν είναι απαραίτητο για σωστό χειρισμό, μπορούμε να παρέχουμε και τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, αυτό αφορά τον χειρισμό της πληρωμής και την αποστολή του δέματος. Ο μεταφορέας δεμάτων θα λάβει ένα δέμα από εμάς με τα στοιχεία της διεύθυνσής σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά αργότερα σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου.

Διαφήμιση

Εκτός από τις πληροφορίες στον ιστότοπό μας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τα (νέα) προϊόντα και τις υπηρεσίες μας: - ταχυδρομικά - μέσω e-mail - μέσω social media - τηλεφωνικά.

Φόρμα επικοινωνίας και ενημερωτικό δελτίο

Σας προσφέρουμε ένα ενημερωτικό δελτίο με το οποίο θέλουμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας. Κάθε ενημερωτικό δελτίο περιέχει έναν σύνδεσμο με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε την εγγραφή σας. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση προστίθεται αυτόματα στη λίστα των συνδρομητών. Εάν συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο ή μας στείλετε ένα e-mail, τα δεδομένα που μας στέλνετε θα διατηρηθούν για όσο διάστημα απαιτεί η φύση της φόρμας επικοινωνίας ή το περιεχόμενο του e-mail σας για τη διαχείριση και την πλήρη απάντηση του.

Διαβίβαση σε τρίτους

Εκτός από την επεξεργασία της παραγγελίας σας, δεν διαβιβάζουμε κανένα στοιχείο σε τρίτους.

Google Analytics

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να παρακολουθούμε πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας. Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας με την Google σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων μας. Επιπλέον, δεν επιτρέπουμε στην Google να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που έλαβε μέσω του Google Analytics για άλλες υπηρεσίες της Google. Τέλος, κάνουμε ανώνυμες τις διευθύνσεις IP.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της κακής χρήσης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Ειδικότερα, λαμβάνουμε τα ακόλουθα μέτρα: - Η πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα προστατεύεται με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης - Χρησιμοποιούμε ασφαλείς συνδέσεις (Secure Sockets Layer ή SSL) που προστατεύουν όλες τις πληροφορίες μεταξύ εσάς και του ιστότοπού μας όταν εισάγετε προσωπικά δεδομένα. Ο ιστότοπός μας ενημερώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Ιστότοποι τρίτων

Αυτή η δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τη δήλωση προσωπικού απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους.

Αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση προσωπικού απορρήτου.

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά αυτήν τη δήλωση προσωπικού απορρήτου, ώστε να ενημερώνεστε για αυτές τις αλλαγές.

Δείτε και αλλάξτε τα δεδομένα σας

Για ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή ερωτήσεις σχετικά με την πρόσβαση και τις αλλαγές (ή τη διαγραφή) των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

Patakia-autokinitou.eu
Διεύθυνση: Postbus 160 
ΤΚ: 8281 AD 
Πόλη: Genemuiden
E-mail: info@patakia-autokinitou.eu