Ψάχνω για κατάλληλα πατάκια αυτοκινήτου για:

Υλικά στερέωσης

Στρογγυλοί κρίκοι για Opel

Στρογγυλοί κρίκοι για Opel

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται στάνταρ σε πολλά μοντέλα της Opel. Για κάθε προϊόν θα βρείτε μια εικόνα του υλικού στερέωσης που προμηθεύουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Υλικά στερέωσης γενικής χρήσης

Υλικά στερέωσης γενικής χρήσης

Προμηθεύουμε όλα τα πατάκια αυτοκινήτου που δεν παρέχονται με γνήσιους κρίκους, επειδή δεν υπάρχουν σημεία στο αυτοκίνητο, με αυτό το υλικό στερέωσης. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για αυτό στα πατάκια αυτοκινήτου, όπως τρύπες ή κρίκοι, αλλά παρέχεται ξεχωριστά με τα πατάκια αυτοκινήτου. Επομένως, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν δεν το θέλετε. Με αυτό το υλικό στερεώνετε σταθερά τα πατάκια. Προμηθεύουμε τόσο τα υλικά για το κάτω μέρος του αυτοκινήτου όσο και για τα ίδια τα πατάκια του αυτοκινήτου.

Στρογγυλοί κρίκοι για Audi και Volkswagen

Στρογγυλοί κρίκοι για Audi και Volkswagen

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται στάνταρ σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της Audi. Η Volkswagen χρησιμοποιεί επίσης αυτούς τους κρίκους σε πολλά μοντέλα. Για κάθε σετ πατάκια αυτοκινήτου στον ιστότοπο, παρουσιάζουμε τα υλικά στερέωσης που παρέχουμε. Για ορισμένα μοντέλα, μπορείτε να τα επιλέξετε μόνοι σας. Αυτά και ο αριθμός στερέωσης 13 χρησιμοποιούνται μερικές φορές εναλλακτικά από τη Volkswagen. Για αυτά τα μοντέλα, προσφέρουμε και τους δύο τύπους στερέωσης. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Στρογγυλοί κρίκοι για Citroen και Peugeot

Στρογγυλοί κρίκοι για Citroen και Peugeot

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται στάνταρ σε όλα σχεδόν τα μοντέλα των Citroen και Peugeot. Για κάθε σετ πατάκια αυτοκινήτου στον ιστότοπο, παρουσιάζουμε τα υλικά στερέωσης που παρέχουμε. Για ορισμένα μοντέλα μπορείτε να τα επιλέξετε μόνοι σας. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Στρογγυλοί κρίκοι και άγκιστρα για Toyota

Στρογγυλοί κρίκοι και άγκιστρα για Toyota

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται στάνταρ σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της Toyota. Αυτό το σετ αποτελείται όχι μόνο από κρίκους αλλά και από τα άγκιστρα που παρέχονται μαζί με αυτούς για να τα συνδέσετε στα προβλεπόμενα σημεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Σε κάθε προϊόν θα βρείτε μια εικόνα με τα υλικά στερέωσης που προμηθεύουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Στρογγυλοί κρίκοι για Volvo

Στρογγυλοί κρίκοι για Volvo

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται στάνταρ σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της Volvo. Σε κάθε προϊόν θα βρείτε μια εικόνα του υλικού στερέωσης που προμηθεύουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Οβάλ κρίκοι μεταξύ άλλων για Volkswagen

Οβάλ κρίκοι μεταξύ άλλων για Volkswagen

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται από πολλά μοντέλα της Volkswagen. Η Volkswagen χρησιμοποιεί επίσης στρογγυλούς κρίκους (νούμερο 4). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε αυτούς τους κρίκους ως επιλογή για ορισμένα μοντέλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ποιους κρίκους στερέωσης θα διαλέξετε. Υπάρχουν μάρκες που χρησιμοποιούν αυτούς τους κρίκους στερέωσης. Η Ford και η Renault μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα σε ορισμένα μοντέλα τους. Για κάθε σετ πατάκια στην ιστοσελίδα μας, δείχνουμε κάτω από τις φωτογραφίες τους κρίκους στερέωσης που παρέχουμε. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Στρογγυλοί κρίκοι στερέωσης c Mercedes

Στρογγυλοί κρίκοι στερέωσης c Mercedes

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται ως στάνταρ σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της Mercedes-Benz. Σε κάθε προϊόν θα βρείτε μια εικόνα του υλικού στερέωσης που προμηθεύουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Πείροι στερέωσης για BMW

Πείροι στερέωσης για BMW

Αυτοί οι πείροι στερέωσης χρησιμοποιούνται ως στάνταρ σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της BMW. Σε κάθε προϊόν θα βρείτε μια εικόνα του πείρου στερέωσης που προμηθεύουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το υλικό αυτό παρέχεται χωριστά από τα πατάκια!

Στρογγυλοί κρίκοι για Nissan και Renault

Στρογγυλοί κρίκοι για Nissan και Renault

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται ως στάνταρ σε πολλά μοντέλα Nissan και Renault. Για παράδειγμα, στο Nissan Qashqai και στο Renault Koleos. Σε κάθε προϊόν, θα βρείτε μια εικόνα των κρίκων στερέωσης που προμηθεύουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Στρογγυλοί κρίκοι για Alfa Romeo, Fiat και Lancia

Στρογγυλοί κρίκοι για Alfa Romeo, Fiat και Lancia

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται ως στάνταρ σε ορισμένα μοντέλα Alfa Romeo, Fiat και Lancia. Για παράδειγμα, στα Alfa Romeo MiTO, Fiat 500 και Lancia Ypsilon. Με κάθε προϊόν, θα βρείτε μια εικόνα του υλικού στερέωσης που παρέχουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!

Στρογγυλοί κρίκοι για Honda, Toyota και Lexus

Στρογγυλοί κρίκοι για Honda, Toyota και Lexus

Αυτοί οι κρίκοι στερέωσης χρησιμοποιούνται ως στάνταρ σε πολλά μοντέλα Honda, Lexus και Toyota. Για κάθε προϊόν θα βρείτε μια εικόνα του υλικού στερέωσης που προμηθεύουμε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τοποθετούμε αυτούς τους κρίκους στα πατάκια του αυτοκινήτου για εσάς!