Ψάχνω για κατάλληλα πατάκια αυτοκινήτου για:

Νέος! Αυτοματισμοί για το Ford Explorer PHEV U625

Νέος! Αυτοματισμοί για το Ford Explorer PHEV U625

Το ανοιχτό Ford Explorer PHEV U625 του 2020 είναι ένα εντυπωσιακό υβριδικό SUV που προσφέρει μια ισχυρή και αποδοτική οδηγική εμπειρία. Με την προηγμένη τεχνολογία και το εκλεπτυσμένο στυλ του, αυτό το αυτοκίνητο είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες και τυχοδιώκτες που αναζητούν ένα αξιόπιστο και διεκδικητικό όχημα.

Το Explorer PHEV U625 είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα V6 3,0 λίτρων που υποστηρίζει έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων αποδίδει συνδυασμένη απόδοση έως 318 ίππους και 332 lb-ft ροπής. Αυτή η εκπληκτική ισχύς επιτρέπει στο Explorer PHEV U625 να επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 5,7 δευτερόλεπτα.

Αυτό που πραγματικά εκπλήσσει σε αυτό το SUV είναι η ενεργειακή του απόδοση. Το Explorer PHEV U625 έχει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία οδήγησης έως και 21 μίλια και συνδυασμένη οικονομία καυσίμου έως και 25 mpg. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου μπορούν όχι μόνο να απολαμβάνουν ισχυρές επιδόσεις, αλλά και να μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και τις επιβλαβείς εκπομπές.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του Explorer PHEV U625 είναι το ευέλικτο και ευρύχωρο εσωτερικό του. Διαθέτει στάνταρ 7 θέσεις και πάνω από 87,8 κυβικά μέτρα χώρου φόρτωσης όταν τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλωμένα. Αυτό το SUV προσφέρει άπλετο χώρο για οικογένειες και τυχοδιώκτες. Επιπλέον, το Explorer PHEV U625 διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας, υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού καθιστούν το Explorer PHEV U625 ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά, όπως η πέδηση έκτακτης ανάγκης, η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και η παρακολούθηση τυφλού σημείου, είναι στάνταρ. Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ο δυναμικός έλεγχος ταχύτητας και το Head-Up

Έχουμε τη σωστή εφαρμογή για αυτό το αυτοκίνητο στη συλλογή μας.