Ψάχνω για κατάλληλα πατάκια αυτοκινήτου για:

Νέος! Πατάκια αυτοκινήτου για την BMW X1 U11

Νέος! Πατάκια αυτοκινήτου για την BMW X1 U11

Τα ανοιχτά SUV αυξάνονται σε δημοτικότητα και η BMW X1 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην αγορά. Η νέα BMW X1 U11 2022 περιλαμβάνει πρόσθετες βελτιώσεις και τροποποιήσεις που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις είναι η νέα εμπρός εμφάνιση του αυτοκινήτου, που το κάνει ακόμα πιο κομψό. Το νέο μπροστινό μέρος δίνει στο αυτοκίνητο μια πιο επιθετική αλλά κομψή εμφάνιση που περιμένεις από την BMW. Οι βελτιώσεις δεν σταματούν στο μπροστινό μέρος, περιλαμβάνουν επίσης το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τους προβολείς, που έχουν πλέον μοντέρνα εμφάνιση.

Η καμπίνα των επιβατών έχει επίσης βελτιωθεί. Η νέα BMW X1 U11 2022 είναι εξοπλισμένη με νέα πιο άνετα και εργονομικά καθίσματα για να κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο ευχάριστο. Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και λειτουργεί με φωνητικό έλεγχο. Επιπλέον, το X1 U11 διαθέτει μια νέα μονάδα ταμπλό οργάνων που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες του οχήματος.

Τεχνικά, η BMW X1 U11 2022 είναι εξοπλισμένη με έναν ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που μπορεί να παράγει 228 ίππους και 258 lb-ft ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων που προσφέρει ομαλή και γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων. Αυτός ο κινητήρας παρέχει εξαιρετική απόδοση που κάνει την οδήγηση ακόμα πιο άνετη.

Οι άνθρωποι προτιμούν τα SUV επειδή μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορετικές επιφάνειες. Η BMW X1 U11 2022 σάς επιτρέπει να οδηγείτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια χάρη στην τετρακίνηση και το δυναμικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους οδηγούς να προσαρμόζουν τους τρόπους οδήγησης στις συνθήκες.

Έχουμε τα πατάκια στη συλλογή μας για αυτό το αυτοκίνητο.